Szabadság-sziget.hu

wwf.hu szabadsag-sziget.hu

english magyar

Sajtófigyelés

Mentsd meg a Szigetet!

 

Kényelem babzsákfotelben2013-04-05 09:50:06

A Blup! babzsákfotelei méltán népszerűek a hazai vásárlók körében. A kényelmes ülő- és fekvőalkalmatosságok ideálisak pihenésre, olvasásra de még egy kellemes délutáni sziesztára is.

Az utóbbi időben egyre többször fut bele az ember babzsákfotelbe Budapest illetve az ország szórakozóhelyein, fesztiváljain, irodáiban, közösségi tereiben és nyilvánvalóan otthonaiban is. Ez leginkább az első – és máig legnagyobb – névnek köszönhető, amely babzsákfotelek gyártásával és bérbeadásával foglalkozik: ők a Blup! Nevük mára a termék szinonimája lett, amit jelez az is, hogy a piacon az utóbbi időben gombamód szaporodó cégek nem is tudnak velük lépést tartani. 

Tapasztalt Blupozókként ezt nem is csodáljuk, hiszen a tőlük kikerülő fotelek tökéletes minőségben pontosan azt az érzést adják, amire szükségünk van: „csakazenyém”. A Blup! sikerének záloga a minőség, a hangulat, a folyamatos termékfejlesztés és az értékesítési módok megfelelő elegye. A cég kiemelt figyelmet fordít a környezettudatos működésre, ezért a gyártásban (környezetkímélő technológiák) és az alapanyag-választásban (egyre több újrahasznosított anyag) egyaránt szerephez jut a fenntarthatóság, mint szemlélet.


 

 

« Vissza a listához