Szabadság-sziget.hu

wwf.hu szabadsag-sziget.hu

english magyar

Sajtófigyelés

Mentsd meg a Szigetet!

 

Tutajozzon Velünk a Dunán!2010-05-10 12:11:54

Ismerje meg a Duna és a Szabadság-zátony csodálatos élővilágát a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság szakmai vezetőjének segítségével!
A kiránduláson feltárul előttünk az ártéri vízivilág szépsége, megismerhetjük a terület kultúrtörténeti értékeit, valamint szakmai ismereteket gyűjthetünk a helyszínen megvalósuló LIFE projektről, mely a zátony természeti értékeinek helyreállítását, hosszú távú megőrzését és védelmét szolgálja.2010. május 16., vasárnap, 11:00 és 13:00 órakor A WWF Magyarország és a Coca-Cola támogatásával a Nepomuki Szent János ünnepség keretében. Program: Kétórás tutajkirándulás a Szabadság-zátony felső részéig, a Magyarországon egyedülálló, 50 fős Csele motoros tutajon.

A kirándulás tartalmaz egy meglepetésprogramot is a kirándulást követően! A program ára: Felnőtt: 800 Ft/fő Gyerek: 500 Ft/fő A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges. Jelentkezni munkanapokon, május 14-ig lehet, naponta 8:00-16:00 között az alábbi elérhetőségeken: E-mail: evahorvath@ddnp.kvvm.hu, komlos@ddnp.kvvm.hu, tel.: 30/326-9459, 30/377-3388 Gyülekező: az indulási időpontok előtt 20 perccel a WWF sátornál: Mohács, Szabadság u. 2. (Boldog Gizella Ált. Isk. előtt)

Az ünnepségen mindenképpen érdemes ellátogatni a WWF sátrához, ahol érdekes interaktív játékokkal, kvízzel és nyereményekkel várjuk az érdeklődőket. Kiadványainkból tippeket kaphatnak arra, hogy hogyan tehetik környezetbarátabbá az otthonukat.   Vizes lábnyomot személtető eszközünk segítségével megtudhatják, hogy mennyi vízfelhasználással jár pl. egy kiló kenyér előállítása. Ezen kívül a gyerekek színezhetnek hűtőmágnest és fotózkodhatnak az óriáspandával is! 

Várjuk sok szeretettel vasárnap a Szabadság úton, a Boldog Gizella Általános Iskola előtt!

 

« Vissza a listához